Echipa noastră a cedat pe terenul liderului, U BT Cluj, în prima etapă din returul Ligii Naționale. 

Violeții au controlat primul sfert, conducând și la opt puncte diferență – 25-17, min. 10 – însă gazdele au întors rezultatul în sfertul secund, când au condus și la 12 puncte diferență. 

Ecartul a fost de șapte puncte la pauza mare, dar la mijlocul sfertului al treilea s-a redus la trei puncte. Clujul a găsit răspuns, mai ales prin coșurile de la distanță și, în ciuda unei zile mari a căpitanului nostru, Mladen Jeremic, autor a 36 de puncte, gruparea ardeleană s-a impus la o diferență prea mare pentru modul cum s-a jucat.

U BT Cluj – BC SCM Timișoara 98-81 (22-25, 28-18, 23-19, 25-19)

BCT: Jeremic 36 puncte, Drăgușin 18 puncte, 5 recuperări, Calotă 11 puncte, 3 recuperări, Cakarevic 7 puncte, 3 recuperări, Rambo 4 puncte, 3 recuperări, Komatina 3 puncte, Păun 2 puncte, 3 recuperări, Au mai jucat Otasevic și Andrieș. 

U BT: Dykes 24 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive.

”Felicit Clujul pentru victorie, a jucat excelent în ofensivă, ca în meciul tur, și a avut procentaj foarte bun la aruncările de trei puncte (n. r. 55%, 15/27). Am schimbat de câteva ori apărarea, dar este greu să reziști cu doar doi-trei jucători în ritm bun pe faza noastră de atac. Am avut șanse în sfertul al treilea, dar le-am irosit. Acum ne gândim deja cum să pregătim cel mai bine partida cu Dinamo”

Nenad Mandic, antrenorul BC SCM

Etapa viitoare, BCT va juca acasă, cu Dinamo București, sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 17,00.