Echipa noastră a început în forță meciul de la Craiova, cu apărare agresivă și cu numeroase reușite de după semicercul de 6.75 metri. Violeții au condus cu 9-2 și au extins avantajul la peste zece puncte, la finele primului sfert (23-11), în care Rambo a înscris 11 puncte. Meciul s-a relansat la startul sfertului secund, după o serie de 9-0 a gazdelor. Trupa lui Mandic a rămas la conducere de-a lungul întregului sfert al doilea, dar a fost egalată (39-39), după ”trița” lui Hargove, ce a înscris 15 puncte în primele 20 de minute.

Oltenii au condus  pentru prima oară în debutul sfertului cu numărul III (43-39), însă jucătorii noștri au ținut aproape, au crescut ritmul jocului și au terminat perioada în avantaj (64-59). Ambele echipe au simțit presiunea ultimului sfert și au găsit mai greu drumul către coș: formația mai stăpână pe sine și mai inteligentă a fost cea timișoreană, cu Diaz suveran sub cele două panouri și cu căpitanul Jeremic asigurând liniștea pe final de meci, când BCT s-a desprins în câștigătoare, 83-77. 

SCM U Craiova - BC Timișoara 77-83 (11-23, 28-16, 20-25,18-19)

BCT: Rambo 26 de puncte, 9 recuperări, 7 pase decisive, Jeremic 16 puncte, 2 pase decisive, Diaz 13 puncte, 3 recuperări, Calotă 8 puncte, 2 recuperări, Otasevic 8 puncte, Komatina 5 puncte, 3 recuperări, Drăgușin 4 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive, Andrieș 3 puncte, 3 recuperări. A mai jucat Păun .

Pentru Craiova, Darius Hargrove a făcut un meci de excepție, cu 30 de puncte și 7 recuperări.

Succesul cu SCM U Craiova este al doilea consecutiv și readuce gruparea noastră pe bilanț pozitiv: șapte victorii și  șase înfrîngeri.

”Vreau să-mi felicit jucătorii: au arătat tărie de caracter în repriza a doua și au rezistat în fața apărării foarte agresive a gazdelor. Nu am avut suficiente informații despre Craiova, pentru că Taylor era un fundaș nou-adus, iar Burlacu a revenit în Oltenia tocmai la meciul cu noi. Chiar și așa, ne-am făcut jocul și am dat un randament bun. Am avut probleme cu Hargrove în prima repriză și o parte din repriza a doua, dar le-am rezolvat schimbând apărarea și asta ne-a ajutat foarte mult pe final de partidă”

Nenad Mandic, antrenorul BC Timișoara