Da, am preferat această parafrază pentru succesul cu Mureș Tg Mureș: victorie anunțată de scorurile intermediare – 11-3, 33-16, 72-43 – o victorie care nu a stat nicio clipă  sub semnul îndoielii. Anunțată însă de modul cum echipa a pregătit această partidă și de cât de motivată a intrat în teren. ”Vreau să mulțumesc staffului tehnic al echipei, care a făcut o muncă extraordinară alături de mine în această săptămână. M-a ajutat să stau de vorbă cu băieții, să pun la punct toate detaliile, deși mai sunt multe de făcut. Le mulțumesc și pentru modul cum m-au ajutat să pregătesc acest meci”, a spus noul antrenor al echipei, Tudor Costescu. 

BC SCM Timișoara - Mureș Târgu Mureș 91-72 (23-14, 26-18, 23-16, 19-24)

BCT: Jeremic 22 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, Komatina 16 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive,  Flowers 15 puncte, 10 recuperări, 4 pase decisive, Drăgușin 10 puncte, 10 recuperări, Calotă 10 puncte, Adrian Diaz 6 puncte, 5 recuperări, Rambo 6 puncte, 5 pase decisive, Andries 6 puncte. A mai jucat Păun.

Mureș: Gajovic 18 puncte.

Jonte Flowers a făcut parte din cinci-ul de start, în premieră, și a răsplătit încrederea cu un double-double. Jucătorii noștri au dominat lupta de sub panouri (48-35 la recuperări) și au înscris 12 trițe. BCT a avut  cinci marcatori în double-digit și înscrie peste 90 de puncte pentru prima oară în returul Ligii Naționale.  

”Cred că a fost o victorie meritată. Am fost foarte motivați de la început. Băieții au tratat jocul cu seriozitate, au înțeles că este un meci destul de important pentru noi, ca orice partidă care urmează de acum. Au arătat caracter, chiar dacă nu a fost o săptămână ușoară. Am avut intensitate și am reușit să aducem puncte ușoare pe contraatac. Ne-am urmat planul, așa cum am discutat”

Antrenorul BCT, Tudor Costescu

Echipa noastră revine la plus doi (9-7) în bilanțul victorii înfrângeri și va juca sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 18,00, pe terenul lui Phoenix Galați.

 

Foto: EMANUEL TITUS ILIESI / Mediafax Foto