Runda a patra din Liga Națională de baschet masculin, Top 6, programează mâine, de la ora 20,30, partida dintre Steaua și BC Timișoara. Echipa a plecat cu autocarul spre Capitală și se va antrena deseară (n.r. marți) în Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu, unde va avea loc înfruntarea. 

Echipa noastră vine după victoria de duminică, în fața liderului, U BT Cluj, partidă la care au lipsit doi dintre jucători: Dominique Rambo continuă să aibe probleme medicale, în vreme ce Flowers, accidentat și el, a făcut deplasarea, dar este incert.

”Nu avem timp să ne bucurăm de victoria cu Clujul, pentru că vine un meci la fel de important. În funcție de jucătorii pe care îi vom avea la dispoziție, vom vedea cum vom aborda partida. Steaua este o formație valoroasă, cu evoluții tot mai bune, o echipă foarte fizică, mai ales în partidele de acasă. Avem un moral bun după succesul din etapa precedentă și sper să gestionăm bine momentul”

Tudor Costescu

Bucureștenii se află pe locul al treilea, cu 34 de puncte, în vreme ce echipa noastră ocupă poziția a cincia, cu 32 de puncte. În sezonul regular, fiecare echipă s-a impus acasă: Steaua cu 85-71, Timișoara cu 86-82. Partida de mâine (n.r. miercuri) poate fi urmărită în direct, de la ora 20,30, la Digi Sport 4.