Grupa de elită a Ligii Naționale de baschet masculin propune mâine un nou meci la Timișoara. Echipa noastră – locul V, 33 de puncte - înfruntă o grupare argeșeană aflatăpe VI, cu 32 de puncte, într-un meci din Top 6, etapa a V-a. Partida are loc sâmbătă, 18 martie, de la ora 19.55, la sala Constantin Jude din Timișoara.

”Sper că reușim să oprim inconstanța asta în evoluții, deși ne va fi foarte greu, ținând cont de disponibilitatea medicală a jucătorilor. S-ar putea să jucăm cu o echipă ”foarte scurtă”, dar am mai avut asemenea meciuri și ne-am descurcat destul de bine. Sunt câteva incertitudini, contuzii, Flowers incomplet refăcut, așa încât ne va fi greu să avem cinci jucători străini pe foaia de arbitraj”

Tudor Costescu, antrenorul BCT

În sezonul regular, fiecare echipă s-a impus la diferență mare pe teren propriu: Timișoara, în tur, cu 76-57, Piteștiul, în retur, cu 94-73. În loturile celor două echipe se află trei jucători care a evoluat și în cealaltă tabără: este vorba despre Octavian Popa Calotă și Georgian Păun, respectiv Bogdan Stăncuț. 

Meciul BC SCM Timișoara – BCM U Pitești este un prilej pentru toți iubitorii sportului din Timișoara să-și arate atașamentul față de Kassandra Rotariu, în folosul căreia vom organiza o strângere de fonduri, iar aruncarea simbolică de start va fi oferită de Ilie Stepan, liderul legendarei trupe timișorene Pro Musica.