Echipa noastră joacă mâine, la Pitești, în ultima etapă din Top 6, în compania formației locale BCM U. Se întâlnesc formațiile care vor încheia partea a doua a Ligii Naționale pe pozițiile a cincea și a șasea. Timișoara este pe V, cu 39 de puncte, argeșenii pe VI, cu 38 de puncte. 

”Jucăm și ultimul meci din Top 6 în formulă incompletă, însă mă declar mulțumit că vom avea o repartiție completă a jucătorilor străini. Nu ne facem calcule în privința locului pe care îl vom ocupa, vrem doar să arătăm un baschet bun. Este important să ne întărim moralul în perspectiva playoff-ului și să-i reintegrăm în joc pe cei ce au lipsit din pricina accidentărilor”

Tudor Costescu, antrenorul BCT

Aceasta va fi a patra partidă dintre cele două formații în actualul sezon, iar bilanțul este favorabil echipei noastre cu 2-1 (76-57, 73-94, 88-67). Băieții lui Costescu și Mandic se vor antrena la Pitești miercuri dimineața. 

Violeții din Banat își păstrează locul al cincilea dacă înving sau dacă pierd la mai puțin de 19 puncte diferență. Întreaga ultimă etapă (a X-a) din Top 6 se dispută miercuri, 5 aprilie, de la ora 19,45