Echipa noastră a revenit astăzi din cantonamentul de opt zile făcut la Buziaș. Șederea acasă va fi foarte scurtă, căci violeții vor juca, sâmbătă și duminică, două partide de verificare în capitala Serbiei. 

”Suntem mulțumiți de condițiile de la Buziaș, cele privitoare la refacere și la sala de antrenamente. Am făcut exerciții cu conținut specific unui perioade de început a pregătirii. Am urmărit și integrarea nou-veniților și, din această perspectivă, pregătirea centralizată ne-a prins bine. Pe Mijajlovic îl știam de la Sibiu, iar Burgess pare a fi jucătorul dorit în angrenajul nostru. În 20 august a ajuns și Lucas Tohătan, care se află într-o formă fizică bună și sper să facă un sezon cel puțin la nivelul celui precedent”

Antrenorul BC SCM Timișoara, Tudor Costescu

Lotul avut la dispoziție de staff-ul tehnic alcătuit din Tudor Costescu, Nenad Markovic și Cristian Bota a fost compus din Mladen Jeremic, Milos Komatina, Igor Mijajlovic, Adrian Diaz, Jordan Burgess, Ionut Dragușin, Cristian Mocrițchi, Alexandru Cristian Albu, Mihai Ursan, Cristi Porumb și Lucas Tohătan. Au absentat Octavian Popa-Calotă, în pregătiri cu lotul național de seniori, ce va participa la turneul final al Campionatului European, Georgian Păun și nou-venitul Tudor Gheorghe, aflați în Taipei, la Universiadă. 

”Avem o zi la dispoziție și apoi plecăm în Belgrad, pentru primele partide amicale, dar cu o rotație scurtă. Vom începe să legăm relațiile de joc, să-i facem pe Mijajlovic și Burgess să se integreze și în schemele noastre. Ne dorim să jucăm un baschet de calitate și să fim feriți de accidentări”

Antrenorul BC SCM Timișoara, Tudor Costescu

BC SCM va juca în Belgrad cu Partizan, sâmbătă, și cu Dynamic, duminică.