Prima parte a campaniei de rezervare a abonamentelor BC SCM Timișoara pentru sezonul 2017/2018 s-a încheiat la 25 august, data limită la care posesorii de carduri 2016/2017 puteau să-și păstreze locul și în campionatul viitor.

De acum, oricare dintre suporterii noștri dorește abonament își poate rezerva locul cu un click pe locul ales și prin completarea datelor din ”Pasul 2”, http://bc-tm.ro/store/. Planul sălii și categoriile de abonamente le puteți consulta pe site-ul nostru oficial, la secțiunea ”Rezervare bilete”. Prețurile sunt cuprinse între 75 de lei (zona verde și zona albastră) și 200 de lei (zona VIP, portocalie), cu 100 de lei, în zona roșie. 

 

Abonamente Mix, pentru baschet feminin și baschet masculin

Pentru zona roșie, aveți și opțiunea unui abonament combinat, care pentru 150 de lei vă permite accesul atât la meciurile fetelor de la SCM Timișoara, promovate în Liga Națională, cât și la cele ale băieților formației BC Timișoara. 

 Clubul nostru îi încurajează și în sezonul 2017/2018 pe cei care vor să vină la meciurile BC Timișoara cu întreaga familie. Abonamentele Family vă oferă următoarele facilități:

- doi părinti + doi copii, plătesc doar părinții

- doi părinti + trei sau mai mulți copii, plătesc părinții + o jumătate din costul abonamentului, pentru fiecare copil de la al treilea în sus. 

Toate abonamentele vor fi personalizate cu locul din sală, numele și prenumele abonatului, în vreme ce prețul biletului - intrare generală - va fi același ca pe parcursul sezonului trecut, 10 lei. Copiii sub 14 ani, studenții și pensionarii au intrarea gratuită, pe baza unui document care să le ateste această calitate. 

Campania de rezervare se va desfășura până la 10 septembrie inclusiv. Cardurile-abonament vor fi predate solicitanților în baza prezentării cărții de identitate și a dovezii de efectuare a plății, cu începere din 18 septembrie, la sediul clubului, după un orar pe care îl vom anunța în timp util.