Cele două echipe de baschet ale Sport Club Municipal Timișoara au  amânate meciurile de la finalul acestei săptămâni. Abia intrate în ritmul competițiilor oficiale, formațiile alb-violete sunt constrânse să stea în etapa de weekend, din motive indepedente de ele. 

Partida feminină Universitatea Cluj Napoca-SCM Timisoara, din etapa a doua a Ligii Naționale, a fost amânată cu aproape două luni, după ce gruparea ardeleană a anunțat că nu poate juca la finalul acestei săptămâni. Meciul va avea loc la 5 decembrie, ora 19.00.

Confruntarea BC SCM Timisoara - Timba Timisoara, din runda de debut a Ligii Naționale masculine, a fost reprogramată pentru 1 noiembrie, ora 19.30. Sâmbătă și duminică, sala Constantin Jude găzduiește o etapă de Cupă Mondială, la floret junioare.

”Am anunțat Federația Română de Baschet și am primit acceptul, din cauză faptului că nu avem sala disponibila sâmbătă și duminică și nu am găsit altă dată care să le convină și celor de la Timba”

Ilie Trițoiu, președintele secției de baschet SCMT

Pentru băieți, următorul meci va fi cu BCMU Pitești, în deplasare, duminică, 15 octombrie, de la ora 20,00, televizat. Fetele vor primi vizita formației CSM Satu Mare, la o dată încă nestabilită. Și această partidă ar putea fi televizată și atunci este foarte probabil să se joace luni, 16 octombrie.