Tragerea la sorți a primului tur din turneul Final 8 al Cupei României aduce în fața echipei noastre una dintre formațiile solide ale campionatului. Alb-violeții vor înfrunta în sferturile de finală gruparea antrenată de Dan Fleșeriu, CSU Sibiu.

Dacă ar fi fost să ne alegem adversarul, cu siguranță nu am fi ales Sibiul. Este o formație valoroasă, care a arătat un baschet de calitate chiar și când nu a avut toți jucătorii valizi. Mai este drum lung până în februarie, când va avea loc jocul, dar sper ca acel moment să ne prindă într-o formă bună
Tudor Costescu, antrenorul BC SCM Timișoara

 

În cazul unui succes, băieții noștri vor înfrunta în semifinale câștigătoarea jocului BCMU FC Argeș Pitești - U-BT Cluj-Napoca. Partidele din sferturi se joacă în 10 și 11 februarie 2018, apoi la 12 februarie au loc semifinalele, iar finala se va juca la 13 februarie. 

Locul de desfășurare al F8 va fi stabilit de Federația Română de Baschet, iar participantele își vor împărți cheltuielile comune, după ce nicio formație nu și-a exprimat intenția de a organiza evenimentul.

BC SCM va juca următorul meci oficial vineri, 1 decembrie, de la ora 17.15, cu Steaua, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a VII-a a Ligii Naționale. Vineri, violeții au disputat o partidă amicală în Ungaria, pe terenul prim-divizionarei Szedeak Szeged, și au câștigat cu 99-87.