Aruncarea de start a partidei de mâine va fi oferită de un oficial ce are legătură atât cu clubul militar, cât și cu Timișoara. Este vorba despre Adrian ”Rică” Neaga, actualul manager sportiv al prim-divizionarei ACS Poli Timișoara și fost fotbalist la Steaua. 

”Sunt legat sufletește de ambele tabere, am și acum prieteni în ambele cluburi. Mă bucur că mă voi afla la centrul terenului pentru startul unui meci între Timișoara și Steaua, mai ales că eu vin des la jocurile echipei de baschet ce poartă echipamentul alb și violet. De această dată, voi fi suporterul formației gazdă și sper să nu se supere cei de la Steaua, pe care îi susțin în orice altă partidă în care nu se duelează cu Timișoara”
Adrian Neaga

 

Neaga s-a lansat în fotbalul de nivelul seniorilor la FC Argeș și a fost campion al României cu Steaua, în 2005, echipă cu care a cucerit și Supercupa, în 2002. A evoluat pe postul de atacant, a adunat 191 de meciuri și 45 de goluri în Liga I, dar a jucat și peste  graniță, în Arabia Saudită, Coreea de Sud, Azebaijan și Ucraina. La echipa națională de seniori, are șase selecții.

Din octombrie 2016, este manager sportiv la ACS Poli, unde sezonul trecut a contribuit la salvarea de la retrogradare, deși echipa a avut o penalizare de 14 puncte. 

Meciul BC SCM Timișoara – Steaua, din etapa a VII-a a Ligii Naționale de baschet masculin, se joacă vineri, 1 Decembrie, de la ora 17.15, la sala Constantin Jude din Timișoara.