Liga Națională de baschet masculin programează în aceste zile partidele din etapa a VIII-a. După șapte runde, echipa noastră are cinci victorii și două înfrângeri, cu care ocupă locul al treilea în clasament. 

”O partidă care vine după alte nouă zile fără confruntare oficială, ceea ce sperăm să nu reprezinte totuși o problemă. Din păcate, noi nu am fost la cel mai bun nivel la meciurile din deplasare, în acest sezon. Întâlnim un adversar de calibru, dar vom aborda jocul cu ambție și dorință. Chiar dacă pe hârtie pornim cu șansa a doua, ne dorim să câștigăm și vom fi conectați la miza meciului. Există mici probleme d elot, dar sperăm să le rezolvăm până la ora meciului”
Tudor Costescu

 

Doi dintre jucătorii viola au depășit granița de 100 de puncte marcate, în recentul succes împotriva vicecampioanei, Steaua București (86-83). Bănățenii au un total 621 de puncte înscris în șapte meciuri, adică o medie de 88,7/meci. 
Iată cum arată Top 5 marcatori BC SCM Timișoara, în Liga Națională, ediția 2017/2018:

1. Adrian Diaz 110 puncte (medie 15,71/meci)

2. Mladen Jeremic 105 puncte (15,00)

3. Octavian Popa Calotă 89 puncte (12,71)

4. Igor Mijajlovic  79 puncte

5. Milos  Komatina 73 puncte

 

Trupa antrenată de Tudor Costescu, Nenad Markovic și Cristian Bota  joacă runda viitoare pe terenul lui CSM Oradea. Partida va avea loc luni,11 decembrie, de la ora 18,00, la sala Antonio Alexe din Oradea și va fi putea fi urmărită pe Digi Sport 2.