2017, anul când se împlinesc trei decenii de când Elba Timișoara, club a cărui continuatoare suntem, promova în Divizia A. De atunci, orașul de pe Bega nu a lipsit din elita baschetului masculin românesc, iar acum se bate pentru locul I la finele anului  calendaristic și al turului de campionat. 

”Dorim să ne menținem seria de rezultate bune pe teren propriu, în fața celei mai tari echipe a campionatului. ”U” a izbutit rezultate bune atât în competițiile interne cât și cele europene, însă vom pregăti partida în cele mai mici detalii. Sper ca starea medicală a jucătorilor noștri să fie bună la ora meciului”
Tudor Costescu, antrenor BC SCM Timișoara
 

BC SCM Timișoara și U BT Cluj se întâlnesc miercuri, 27 decembrie, de la ora 18,00, la sala Constantin Jude, în etapa a XI-a, ultima a turului din Liga Națională de baschet masculin. Cele două formații au câte 18 puncte și sunt devansate de CSU Sibiu (19 puncte), care însă a jucat partida din runda a XI-a și va fi depășită în clasament, în orice situație. Băieții în alb și violet au doar victorii pe teren propriu în actuala ediție de campionat, în vreme ce Universitatea Cluj prezintă acum, asemenea echipei noastre, o linie de clasament cu opt succese și două înfrângeri în LNBM.

”Am urmărit inițiativa clubului dumneavoastră de a chema pe cineva din lumea sportului pentru aruncarea de start și mă bucur că de acum mă număr și eu printre acești invitați. Într-un fel, este o recunoaștere a muncii noastre de la Poli și de la CSS Bega și vrem să vă mulțumim pentru invitație”
Cerasela Șerban
 

Aruncarea de start va fi oferită de fosta voleibalistă și actuala antrenoare Cerasela Șerban. Ea a evoluat în prima ligă pentru Politehnica Timișoara, pe postul de ridicătoare/coordonator de joc, iar din 2010 este antrenoare la CSS Bega. Odată cu reînființarea echipei de senioare de la CSU Politehnica Timișoara este antrenoare principală a acestei formații ce evoluează în liga secundă. De-a lungul acestor ani, a izbutit mai multe calificări la turneul final cu junioarele de CSS Bega și se află mereu pe locurile fruntașe ale Seriei Vest din Divizia A2, cu senioarele, cu care a participat și la turneul final de promovare.