Echipa noastră se află în cea mai lungă deplasare a sezonului, pentru a disputa restanța din etapa a XVI-a a Ligii Naționale. Alb-violeții vor înfrunta Politehnica Iași, într-o sală în care tocmai a fost montat un parchet nou. Partida va avea loc joi, 22 februarie, de la ora 19,00.

”Întâlnim o echipă întărită considerabil în ultima perioadă și care evoluează în fața unei săli entuziaste. De asemenea, se va juca pe o suprafață nouă, unde ieșenii au obținut deja o victorie. Va fi un meci foarte greu, mai ales că vine după un asemenea drum lung”
Tudor Costescu, antrenorul BCT
 

Moldovenii au disputat prima partidă în noua sală, duminică, 18 februarie, cu Phoenix Galați. Ieșenii s-au impus cu 99-91, după ce s-au desprins în ultimul sfert și i-au avut ca principali marcatori pe Jalen Jackson (25 puncte) și Andrija Bojic (24). Recent, fostul selecționer Marcel Țenter s-a alăturat staff-ului tehnic al Politehnicii, în calitate de director tehnic.

În tur echipa noastră s-a impus  cu 109-73. În cazul unei victorii la Iași, violeții egalează la puncte (29) formațiile aflate pe locurile III-IV, CSM Oradea și Steaua.