Liga Națională de baschet masculin se reia cu runda a XVIII-a, după ce a fost întreruptă pentru meciurile echipei naționale de seniori. Echipa noastră întâlnește un adversar cu care se afla la egalitate de puncte înaintea acestei etape cu numărul 18 din Liga Națională, Steaua.

”Un meci dificil, în fața unei echipe care s-a întărit pentru partea a doua a campionatului. Întâlnim o formație neînvinsă acasă, în acest campionat, dar ne-am antrenat bine după restanța de la Iași, atmosfera și moralul sunt bune, așa că mergem la București cu curaj și cu dorința de a le provoca primul insucces pe teren propriu. Noul nostru jucător, Marko Stevanovic, nu face deplasarea. Mai trebuie să-l integrăm și apoi vom stabili clar care este rolul său în lot”
Tudor Costescu, antrenorul BC SCM Timișoara
 

Partida va avea loc în București, duminică, 4 martie, de la ora 19.45, și poate fi urmărită în direct la Digi Sport 4. Ambele formații au făcut câte o mutare, la 28 februarie, în ultima zi de transferuri: Steaua l-a adus pe Jonte Flowers, cel ce a jucat în partea a doua a sezonului trecut la formația noastră, iar sârbul Marko Stevanovic a semnat pentru BCT. Marius Runkauskas va reveni la steliști după o absență de aproape patru luni. 

Înaintea rundei, BC SCMT, CSM Oradea și Steaua se aflau la egalitate de puncte, 29, pe locurile III-V. Au mai rămas cinci etape până la finalul sezonului regular, inclusiv cea de la acest final de săptămână. 

 

Foto: Facebook Federația Română de Baschet