Echipa noastră a învins CSM Oradea și pe teren propriu, după ce în tur câștigase în Bihor. Violeții au controlat partida cu bihorenii, care au condus o singură dată în startul meciului (2-0) și au reușit o revenire în sfertul al treilea. 

”Un meci în general bun. Am avut o cădere în sfertul al treilea, dar aceasta este explicabilă după meciul greu cu Steaua, care ne-a consumat fizic. Mă bucur că în sfertul al patrulea ne-am revenit, am preluat controlul partidei și am ajuns la un final fericit. Apărarea a fost o parte importantă a jocului, ca și niște realizări individuale importante, dar și jocul de echipă ne-a dat satisfacție astăzi”
antrenorul Tudor Costescu
 

Echipa lui Costescu, Markovic și Bota s-a desprins din primul sfert și a condus chiar și cu 16 puncte (50-34) înaintea pauzei mari. Oradea a făcut un sfert al treilea a egalat în minutul 29, dar, de la 60-60, alb-violeții au izbutit un run de 12-0 și s-au desprins definitiv, punând capăt unei serii orădene de șase victorii, în Liga Națională. 

etapa XIX: BC SCM Timișoara – CSM CSU Oradea 86-74 (25-21, 25-17, 14-22, 22-14)

BCT: Jeremic 17 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, Diaz 16 puncte, Popa Calotă 15 puncte, Komatina 10 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, Drăgușin 7 puncte, 6 recuperări, Burgess 7 puncte, Tudor Gheorghe 7 puncte, Mijajlovic 5 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, Stevanovic 2 puncte, 3 intercepții

Oradea: Richard 25 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive 

Echipa noastră s-a aflat în avantaj 37 de minute și 11 secunde și a fost condusă vreme de 15 secunde. 

DEBUTUL LUI STEVANOVIC. Noul nostru jucător, Marko Stevanovic, a evoluat timp de 5 minute și 18 secunde, în repriza întâi. El și-a trecut numele pe lista marcatorilor, la singura sa aruncare venită la capătul unui contraatac, și a interceptat câteva mingi importante. 

CONCURSURILE IULIUS MALL. Doamnele și domnișoarele au avut exclusivitate la concursul de aruncări libere din pauza acestui meci jucat la 8 martie. Câștigătoarele au plecat acasă cu vouchere în valoare de peste 200 de lei de la Hervis, Black Box și Papri. 

ÎNCĂ UN MECI ACASĂ. Următoarea partidă a echipei noastre va avea loc luni, 12 martie, de la ora 18,00, la sala Constantin Jude, cu Phoenix Galați. Băieții noștri au 33 de puncte după 19 etape și ocupă locul al doilea în clasament.