Trei etape au mai rămas de jucat din sezonul regular al Ligii Naționale de baschet masculin, iar în proxima dintre ele formația noastră întâlnește Phoenix Galați. Confruntarea contează pentru runda cu numărul 20.

”Este al doilea meci consecutiv acasă și îmi doresc tare mult să legăm încă o victorie. Phoenix e un adversar extrem de incomod, mai ales că în această parte secundă a sezonului a arătat că poate evolua bine și în deplasare. Dovadă stă jocul gălățenilor de la Sibiu. Va fi un meci greu, dar îl abordăm cu motivația unei noi victorii”
Tudor Costescu, antrenorul BC SCMT
 

Meciul va avea loc luni, 12 martie, de la ora 18,00, la sala Constantin Jude. Înaintea rundei, formația noastră se afla pe locul al doilea al clasamentului, cu 33 de puncte, în vreme ce Phoenix era pe VII, cu  28 de puncte. În tur, BCT s-a impus la malul Dunării, 83-73, partidă în care căpitanul Mladen Jeremic a fost liderul echipei la toate cele trei principale capitole de statistică: 18 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive. 

Băieții în alb și violet se află într-o serie activă de cinci victorii consecutive și vor juca pe teren străin în ultimele două runde ale sezonului regular, cu SCMU Craiova (luni, 19 martie, de la ora 18,00) și cu U BT Cluj.