Sezonul regular al Ligii Naționale de baschet masculin se încheie pentru echipa noastră cu două meciuri în cinci zile. Alb-violeții vor juca luni la Craiova, iar vineri, la Cluj, în etapele cu numerele 21 și 22.

”Avem meci în deplasare, după o prestație mai puțin reușită. Întâlnim un adversar cu o organizare bună a jocului și care marchează multe puncte, dar ne dorim să revenim la forma bună și să facem un meci consistent”
Tudor Costescu, antrenor principal
 

SCMU Craiova este adversarul pe care l-am întâlnit deja de trei ori în acest sezon și de fiecare dată au rezultat partide cu multe puncte înscrise. Primele au fost chiar în deschiderea sezonului 2017/2018, în optimile de finală ale Cupei României: ai noștri s-au impus cu 82-76 în Bănie, craiovenii au câștigat pe Bega cu 105-103, dar BCT a mers în F8. 

În campionat, cele două formații s-au întâlnit la sala Constantin Jude, la 21 decembrie 2017, când trupa lui Costescu-Markovic-Bota a câștigat cu 107-95. 

Partida va avea loc luni, 19 martie, de la ora 18,00, și va fi arbitrată de o brigadă formată din Alexandru Olaru (București), Bogdan Podar (Cluj) și Mate Andras Stretea (Oradea). 

La doar patru zile distanță, vineri, de la 17.15, alb-violeții vor evolua pe terenul campioanei U BT Cluj. După aceste confruntări, campionatul va continua sub forma grupelor valorice, 1-6 și 7-12.