Confruntarea dintre echipa noastră și CSM Steaua București Eximbank a ajuns la meciul al treilea, care se va juca miercuri, 9 mai, de la ora 19.15, la sala Constantin Jude. Alb-violeții și roș-albaștri continuă disputa ”trei din cinci” a sferturilor de finală de la scorul de 1-1, înregistrat după primele două partide din București. 

”Per general, putem fi mulțumiți cu ceea ce am obținut în București. Am avut și momente bune și mai puțin bune, dar important este că am câștigat un meci în deplasare. Urmează două partide acasă, ceea ce ne pune într-o poziție mai bună, dar asta nu înseamnă nimic, dacă nu vom lupta pentru fiecare minge, în fiecare minut, în fiecare secundă. Cel mai important este să dăm maximum și vom vedea la final unde suntem”
Mladen Jeremic
 

Mladen Jeremic a fost cel mai bun marcator al echipei noastre în cele două partide de play-off din București, cu un total de 31 de puncte (medie 15.5), în vreme ce Komatina a reușit cele mai multe recuperări, 17 (medie 9.5), iar Mijajlovic cele mai multe pase decisive, 9 (medie 4.5). 

Căpitanul echipei noastre, Mladen Jeremic, a fost campion mondial al juniorilor U19, în 2007, când Serbia a bătut în finală SUA, cu 74-69, exact scorul cu care BCT s-a impus în cel mai recent joc cu Steaua. Adversarul direct al lui "Jerry", în acea finală a fost celebrul Stephen Curry, actual campion NBA cu Golden State  Warriors.

Un alt campion mondial va fi mâine, în sala Constantin Jude, pentru a oferi aruncarea simbolică de start. Chester Williams, rugbystul care câștiga Cupa Mondială din 1995, cu naționala Africii de Sud (15-12, în finala cu Noua Zeelandă), omul ce a adus atâtea trofee rugby-ului de pe Bega și care a revenit ca antrenor la Timișoara Saracens se va afla la mijlocul terenului, la start de meci.

Partida a IV-a este programată tot la Timișoara, vineri, de la ora 19.00.