Echipa de juniori sub 16 ani participă de mâine la turneul final B al Campionatului Național, ce are loc în București. Sistemul de desfășurare este ”fiecare cu fiecare” și va stabili ordinea echipelor care se clasează între locurile al șaptelea și al doisprezecelea, în ierarhia națională. 

”Practic, această echipă nu exista acum un sezon. Jumătate de lot vine de la U14, iar ceilalți jucători sunt din generația 2002 și am fost nevoiți să închegăm o echipă. Eu sunt mulțumit de modul cum au evoluat lucrurile, am crescut de la meci la meci, de la turneu la turneu, am sudat un colectiv din ce în ce mai bun. Este o bucurie să vezi cum trag – așa cum se spune – toți la aceeași căruță și au început să aibă tot mai multă încredere în ei și să-și dorească victoria la fiecare partidă”
Petru Czmor, antrenorul SCM Timișoara U16
 

Trupa pregătită de Petru Czmor va juca cinci partide, cu U BT 2 Cluj (joi, ora 18,00), CSU Sibiu (sâmbătă, ora 11,00), LPS Focșani (sâmbătă, ora 16,00), CSS 4 Lumina București (duminică, ora 13,00) și CSU Ploiești (duminică, ora 18,00).

Formația noastră a ajuns la acest turneu, după ce a câștigat Grupa semifinală C-B, cu nouă victorii și o singură înfrângere. Antrenorul juniorilor U16, Petru Czmor, a precizat că nu are lotul complet pentru acest turneu, din motive școlare, câțiva dintre componenții echipei fiind elevi în clasa a opta și având examene importante.