Venit la echipă în vara anului 2016, Octavian Popa Calotă va continua alături de SCM Timișoara. Fostul internațional și-a prelungit înțelegerea cu gruparea viola și este gata să participe la noul proiect de la SCM Timișoara.

“Mă bucur că am semnat un contract pe doi ani și vreau să mulțumesc conducerii și antrenorului pentru încrederea acordată. Sper să nu dezamăgesc și să ajut la îndeplinirea obiectivelor. Știu că va urma o reconstrucție, dar am încredere în Mișa Perisic, un antrenor pe care îl cunosc”
Octavian Popa Calotă

 

”Kevin” a lucrat vreme de mai mult de două sezoane sub comanda lui Miodrag Perisic, în perioada când evolua pentru CSU Sibiu. ”Este un antrenor bun, cu personalitate, care știe să țină echipa sub control. Mă bucur că a venit la Timișoara”, a spus fundașul de 1,88 m înălțime. 

Calotă a evoluat, campionatul trecut, în 35 de meciuri, cu medii de 11,2 puncte, 3,5 pase decisive, 3,3 recuperări/partidă. Recordul de puncte – 31 – l-a reușit în sfertul de finală din Cupa României, împotriva formației CSU Sibiu, partidă câștigată de violeți cu 103-101, după trei reprize de prelungiri. 

 

MULȚUMIM, Căpitane!

Mladen Jeremic se desparte de echipa noastră după două sezoane și jumătate. Mladen a sosit la Timișoara în ianuarie 2016 și a contribuit esențial la menținerea echipei în pima ligă, într-un sezon foarte dificil. 

”Noi i-am făcut o ofertă de prelungire a contractului lui Mladen Jeremic. S-a gândit o perioadă, apoi ne-a mulțumit pentru întreaga perioadă petrecută la Timișoara. El s-a căsătorit recent cu o voleibalistă de la Agroland Timișoara, care însă va transfera la formația din Târgoviște, astfel că Mladen vrea să plece la Pitești pentru a fi cât mai aproape de soția sa. Rațiunea de transfer este cea famială, nicidecum cea financiară. Vreau să-i mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru noi și îi doresc succes”
Ilie Trițoiu, președintele secției de baschet SCM Timișoara

 

”Jerry” a fost căpitanul echipei în ultimele două sezoane și a reușit să devină al doilea cel mai bun marcator la campionatului 2016/2017. Fostul internațional de juniori al Serbiei se afla la final de contract cu clubul nostru.