Clubul nostru pune în vânzare abonamentele pentru campionatul care va debuta la începutul lui octombrie. Două sunt perioadele când puteți intra în posesia lor.

Suporterii care au avut abonament în sezonul 2017/2018 îl pot reînnoi din 10 septembrie până în 17 septembrie. Pentru a putea păstra locul din campionatul anterior, ei sunt rugați să prezinte abonamentul 2017/2018. 

Perioada a doua, deschisă tuturor iubitorilor de baschet, este 17 septembrie – 24 septembrie, când toți doritorii își pot rezerva un loc în sală la meciurile alb-violeților. 

Vor exista două tipuri de abonament: “SUPORTER” (oriunde în sală, în afara ”zonei galbene”) și “GOLD”, în zona scaunelor galbene. Prețurile sunt de 100 de lei - abonamentul SUPORTER, și 200 de lei – abonamentul GOLD. Valoarea biletului de intrare va fi de 10 lei, același preț ca sezonul trecut. Copiii sub 14 ani și pensionarii au  intrarea liberă. Elevii și studenții vor putea viziona meciurile echipei de baschet masculin SCM Timișoara fără a fi nevoie să cumpere bilet, dar prezentând carnetul de elev/student. 

Cardurile valabile pe perioada întregului sezon se pot procura de luni până vineri, la sediul clubului, aflat în incinta sălii Constantin Jude, între orele 10.00 și 12.00. 

Abonamentele asigură accesul la meciurile de acasă ale SCM Timișoara, din Liga Națională (toate cele trei faze ale campionatului) și din Cupa României (turul III și, posibil, turul IV). 

Campionatul începe la 6 octombrie, când jucăm în deplasare, la Oradea, iar primul meci pe teren propriu este programat o săptămână mai târziu, cu U BT Cluj. Întreg programul turului de campionat îl găsiți AICI