Echipa noastră a încheiat  prima parte a pregătirii cu un meci amical împotriva formației CSM Oradea. Abia întorși din cantonamentul de zece zile din stațiunea Buziaș, alb-violeții și-au testat nivelul de pregătire în compania campioanei naționale, la sala Constantin Jude.

”Din prima zi jucătorii au fost foarte pozitivi, au muncit din greu în cantonament. Astăzi a venit momentul primului test, împotriva unei formații solide și băieții l-au trecut. Noi, cei din echipa tehnică, suntem mulțumiți de modul cum a arătat jocul, dar a construi o echipă este ca atunci când faci un puzzle. Fiecare are locul său și antrenorii trebuie să găsească soluțiile cele mai bune pentru a rezolva acest puzzle. Rezultatul de astăzi nu schimbă nimic: declarația mea ar fi fost aceeași dacă am fi vorbit înaintea meciului. Am muncit bine, dar e nevoie să continuăm pe același drum, să ne sudăm ca grup, să fim mai puternici pe zi ce trece”
Miodrag Perisic, antrenor principal SCM Timișoara

 

Leii din Banat s-au impus în urma unui meci controlat aproape în întregime. Doar primele minute au fost echilibrate, însă băieții noștri au câștigat fiecare sfert și s-au desprins la o diferență convingătoare: SCM Timișoara – CSM Oradea 81-64 (21-19, 21-12, 21-19, 18-14). Punctele formației noastre au fost înscrise de Vukosavljevic 19, Diculescu 12, Stojadinovic, Sherwood câte 11, Calota 10, Komatina 8 pct, Pesakovic 6, Baciu, Coconea câte două. Cei mai buni marcatori  ai bihorenilor au fost Valeika și Barnette, cu câte 11 puncte.

Următoarele teste pentru echipa Timișoarei vor fi miercuri, 5 septembrie, cu FMP Beograd, în deplasare și sâmbătă, 8 septembrie la Timisoara, cu maghiarii de la Szolnok.