Petru Czmor este cu începere de astăzi  noul preparator fizic al echipei noastre de seniori. El va păstra și postul de antrenor al grupei de juniori U16 a Academiei, înscrisă în Campionatul Național.

”În vară, a existat o intenție din partea mea, de a lucra pe acest segment și am discutat-o cu președintele Ilie Trițoiu. Am convenit să fiu cuprins în staff-ul tehnic pentru a mă ocupa de pregătirea fizică, dar nu cu începere din acest sezon, ci din celălalt. Acum când s-a ivit posibilitatea, am acceptat bucuros și surprins că s-a putut întâmpla mai repede. O viață am lucrat cu preparatori fizici de calitate și de aceea am și făcut un masterat în domeniul Fitness-Sănătate, care sunt convins că-mi va fi de mare folos în continuare”
Petru Czmor

 

Czmor îi ia locul lui Srdjan Jovanovic, care a solicitat încetarea colaborării, din pricina unor probleme familiale. ”Am simțit că aceste probleme mă împiedică să lucrez cu toată energia pe care aș fi capabil s-o ofer. M-am consultat cu antrenorul principal și cu președintele clubului de baschet și am convenit că e mai bine să încetăm colaborarea, înainte de startul campionatului, ca să poată veni cineva cu care băieții să se obișnuiască”, a declarat Srdjan Jovanovic. 

 

Noul nostru prepator fizic a fost cel mai longeviv jucător al formației noastre, pentru care a jucat vreme de 14 ani. De altfel, maoiul cu numărul 13, purtat de Czmor, a fost retras, la momentul când Petru nu a mai jucat în alb și violet. 

Foto sus: Petru Czmor

Foto jos: Srdjan Jovanovic