Precum echipa mare, juniorii U16 iau startul în sezonul 2018/2019 în orașul de pe Crișul Repede. Deosebirea este că ei vor juca un turneu, nu doar o partidă, cum se întâmplă cu ”Leii din Banat”.

“Sunt băieții cu care am început munca în urmă cu doi ani. Am sesizat o creștere valorică la ei, atât individual, cât și ca echipă. Îmi doresc să se vadă acest salt calitativ de la meci la meci, de la turneu la turneu, astfel încât să putem oferi soluții pentru echipa mare. Faptul că Robert Schipor s-a pregătit cu formația de seniori poate constitui o motivație în plus pentru toți componenții trupei U16, să muncească, să se antreneze cu seriozitate”
Petru Czmor, antrenor SCM Timișoara U16

 

Alb-violeții mici fac parte dintr-o serie de opt echipe, compusă din U-BT Cluj-Napoca, LPS Targu Mureș, Lucky Dragons Tg Mureș, CNS Cetate Deva, LPS Bihorul CSM Oradea, CSS Mediaș, SCM Timisoara, CSS Bega Timisoara. Primele patru formații s-au întâlnit deja, într-un turneu de trei etape, cu U-BT având maximum de puncte, șase. Este rândul celorlalte patru grupării să evolueze acum, la sălile LPS Bihorul și Partenie Cosma din Oradea.

SCM Timișoara va juca astăzi, de la ora 18,00, cu CSS Mediaș, iar mâine va susține două partide: de la 10,45 cu LPS Bihorul, iar de la 18,00, cu CSS Bega Timișoara.

Cu începere din luna septembrie, Petru Czmor lucrează și la formația de seniori, în calitate de preparator fizic

Lotul cuprinde următorii jucători: Sasha Ardelean, Ștefan Cenușe, Andrei Damian, Mihai Damian, Șerban Goia, Robert Schipor, Luka Stoicov, Darius Zaharia, Denis Chihaia, Aladin Tătaru, Andrei Sîrbu, Cezar Antal, Paul Lugojan. Antrenor: Petru Czmor.

”Suntem într-o serie echilibrată, pe care o cunoaștem. Oradea și Clujul sunt două formații foarte bune, iar celelalte se anunță echilibrate valoric. Consider că putem face două victorii la acest turneu de la Oradea, chiar dacă echipa noastră nu excelează ca talie”
Petru Czmor, antrenor SCM Timișoara U16

 

Sezonul trecut, SCM Timișoara U16 a participat în premieră în Campionatul Național. Jucătorii noștri au încheiat competiția pe locul al zecelea, din 42 de echipe participante. 

 

Foto: SCM Timișoara U16, echipa din sezonul 2017/2018