Timișoara a început al 32-lea sezon consecutiv în elita baschetului masculin românesc, iar sâmbătă dispută primul meci pe teren propriu. Este vorba despre partida cu deținătoarea Cupei șiSupercupei României, U-BT Cluj, programată de la ora 19,30.

Clubul nostru a luat decizia de a le oferi CARD GRATUIT DE ACCES LA MECIURILE Baschet SCM TIMIȘOARA pentru sezonul 2018/2019 celor ce au reprezentat acest club de-a lungul celor trei decenii, fie că sunt antrenori, jucători sau oficiali. 

Cei interesați de cardul Baschet SCM Timișoara sunt invitați să ne scrie la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau să ne contacteze la sediul clubului, de la  sala Constantin Jude (Olimpia), etajul I, de luni până vineri, între orele 10,00-12,00.

***

Baschetbaliștii de legendă ai orașului se regăsesc și astăzi în clubul nostru: Cristian Bota, actualul antrenor secund al echipei noastre, era un junior în vârstă de 19 ani la momentul promovării, în 1987, și încă unul foarte talentat. Lumea baschetului spunea pe atunci că are un munte de talent și o mână extrem de fină. Vă invităm să rememorați o frântură din istoria clubului într-un interviu cu Cristian Bota, interviu realizat în urmă cu un an

Foto sus: Elba Timișoara, generația 1995

Foto jos: Echipa Timișoarei din anul promovării, 1987