O serie atipică urmează pentru echipa noastră, în Liga Națională de baschet masculin. Alb-violeții joacă în următoarea săptămână două partide în deplasare, iar apoi evoluează de patru ori consecutiv pe teren propriu, ca urmare a unei modificări intervenite în program. 

”Grupa A oferă doar înfruntări tari. Așa va fi și partida noastră cu Piteștiul, dar știam de la bun început că avem un program dificil mai ales în primele etape. Băieții au lucrat bine și au dovedit în precedentul meci că suntem în creștere. Sigur, nu e comod că abordăm etapa fără victorie în acest sezon, dar dacă vom juca precum împotriva Clujului, putem spera la un succes. Și Piteștiul a avut un start dificil, asemenea nouă fără victorie. Totuși, BCM U posedă un lot bun, cu zece jucători de nivel ridicat, însă noi trebuie să mergem acolo cu gândul la victorie”
Miodrag Perisic, antrenorul SCM Timișoara

 

SCM Timișoara deschide etapa a treia din Grupa A, cu meciul de pe terenul celeilalte formații alb-violete, BCM U FC Argeș Pitești. Partida va avea loc vineri, 19 octombrie, de la ora 18,00, și va fi transmisă în direct de Digi Sport 4.

BCM U este echipa la care s-au transferat în vara acestui an foștii noștri echipieri Mladen Jeremic și Tudor Gheorghe. De altfel, Jeremic a și devenit căpitanul argeșenilor. 

***

Programul echipei noastre a fost modificat ca urmare a cererii făcute de clubul Dinamo Știința, de a disputa la Timișoara partida ce urma să aibă loc în București, la 10 noiembrie. urmând ca în retur cele două formații să se întâlnească în Capitală. 

Iată programul următoarelor șase runde:

  • BCMU FC Argeș Pitești - SCM Timișoara (mâine, ora 18,00)
  • CSU Sibiu - SCM Timișoara (miercuri, 24 octombrie, ora 18,00) 
  • SCM Timișoara - Steaua (3 noiembrie)
  • SCM Timișoara - Dinamo (10 noiembrie)
  • SCM Timișoara - SCM Universitatea Craiova (17 noiembrie)
  • SCM Timișoara - CSM Oradea (4 decembrie)