Traseul echipei noastre în Top 6 continuă sâmbătă cu o înfruntare pe terenul campioanei, CSM Oradea. Partida contează pentru etapa a doua și se va juca de la ora 20,00, în arena Antonio Alexe din Oradea. 

După succesul cu liderul, CSU Sibiu, acum urmează un alt meci împotriva unei echipe în fața căreia am cedat de două ori în sezonul regular. Ambele grupări au câștigat în runda de start a fazei a doua a campionatului, bihorenii impunându-se la Craiova. 

”În ultimii ani, meciurile noastre cu cei din Oradea fac parte din ciclul – cum să-i spun? - “POD_Ravka”, bine condimentate și pline de savoare, reprezentând mereu un deliciu pentru publicul spectator. Și, pentru un gust desăvârsit, “Vegeta”, condimentul nr. 1, nu lipsește nici de această dată. Ne așteaptă un meci infernal, cu echipa campioană a României, dar avem un moral excelent după victoria în fața liderului și, fără presiunea rezultatului, vom merge să jucăm cel mai bun baschet pe care îl putem etala în acest moment”
Ilie Trițoiu, președintele Baschet SCM Timișoara

 

Brigada de arbitri a fost anunțată și este compusă din Bogdan Podar (Cluj), Laurentiu Grigoraș (Buzău) și Sorin Drugău (Brașov)

 

Duelul U23

Partida de sâmbătă propune o interesantă confruntare între cei mai buni jucători români U23, Dragoș Diculescu (Timișoara) și Bogdan Nicolescu (Oradea), ambii convocați la viitoarea acțiune a naționalei de seniori, ce va disputa ultimele două meciuri din precalificările la Euro 2021. ”Va fi un joc dificil la Oradea. CSM este o formație foarte valoroasă, mai ales pe teren propriu. Noi mergem acolo să ne jucăm șansele, să dăm totul pe teren și să ne întoarcem cu un rezultat cât mai bun. Suntem o echipă în formă și încercăm să construim pas cu pas, iar victoria cu Sibiul a fost un prim pas hotărât”, a afirmat Dragoș Diculescu (19 ani).

Partida CSM Oradea – SCM Timișoara poate fi urmărită în direct la Digi Sport 3, sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 20,00. 

 

Foto: Aruncarea simbolică de start a partidei cu CSM Oradea, din etapa a VIII-a a primei faze a campionatului a fost oferită de unul dintre cei mai înfocați suporteri ai echipei noastre Andrei Gerber