Baschet SCM Timișoara țintește a treia victorie din trei partide, în faza Top 6 a Ligii Naționale de baschet masculin, duminică, pe teren propriu, cu U-BT Cluj. Partida începe la ora 20.00, iar intrarea va fi liberă

„Din data de 14 ianuarie secția de baschet, cel puţin, este cu salariile la zi. Noi nu mai avem niciun fel de probleme din acest punct de vedere. De atunci au început și rezultatele noastre foarte bune. Suntem cu banii la zi, ceea ce contează mult pentru moral, pentru atmosferă, pentru tot. Vreau să mulțumesc public Primăriei și în mod special domnului Nicolae Robu, care a înţeles situaţia şi a detensionat-o într-un moment foarte important pentru noi”
Ilie Trițoiu, președinte Baschet SCM Timișoara

 

 

Președintele Baschet SCM Timișoara, Ilie Trițoiu, declară că atmosfera este foarte bună, odată cu rezolvarea problemelor financiare și cu rezultatele bune din ultima perioadă. „Pe plan sportiv suntem foarte mulțumiți de evoluţia noastră din ultima perioadă. Începând de la meciul cu Steaua - cu excepția confruntării cu Craiova, care nu a contat foarte mult - suntem pe un trend ascendent și sper ca duminică să confirmăm rezultatele bune. Suntem foarte mulțumiți de băieți, de antrenor, de atmosfera din cadrul grupului. Într-adevăr acum arătăm ca o echipă adevărată. Fac apel la public să vină alături de noi: băieții merită și au mare nevoie de susținerea publicului. Disputa de duminică poate fi un moment important pentru viitorul echipei, dar pentru asta avem nevoie de ajutorul fanilor”, a declarat Ilie Trițoiu. 

Alb-violeții se află într-o serie activă de trei victorii, după două succese în Top 6 – cu Sibiu, acasă, și cu Oradea, în deplasare – și după reușița de la Sighetu Marmației, din Cupa României (84-57). „Am avut cu toții o evoluție bună la Sighet, cu această echipă ce joacă în grupa a treia. Am fost clar formația mai bună, dar am luat jocul in serios și în final am câștigat la o diferenţă liniștitoare, în special grație defensivei. Pentru duminică, trebuie să pregătim bine meciul cu Clujul, care este o pretendentă la titlul national și o grupare foarte bună, alături de Oradea și Sibiu. Avem șanse reale, pentru că am făcut două partide bune cu ei în sezonul regular, și ne vom juca cu toată convingerea aceste şanse”, a afirmat Milos Komatina, căpitan de echipă la jocul din Maramureș. 

Aruncarea simbolică de start a partidei Baschet SCM Timișoara – U-BT Cluj-Napoca va fi oferită de unul dintre actorii promovării din 1987, Ninel Socol. Meciul va marca, de asemnea, revenirea pe parchetul sălii Constantin Jude, a mascotei Timișoarei, leul Timmy.