* Succesul cu U-BT Cluj, 80-78, acasă, face ca echipa noastră să păstreze procentajul 100% în Top 6. SCM Timișoara este singura echipă din Grupa Roșie cu trei victorii din trei etape.

” Am fost un pic norocoși în finalul partidei, dar pe de altă parte au fost atâtea meciuri în sezonul regular când ne-a lipsit norocul. Ce să spun a fost reîntoarcerea norocului. Am jucat solid în prima repriză, apoi am avut o cădere în sfertul al treilea, când ei au început să marcheze des de la semicercul de trei puncte. Ştiam că U-BT este o echipă valoroasă şi că nu va ceda nici în momentul când aveam 15 puncte avantaj, dar am demonstrat tărie de caracter și am învins. Spectatorii ne-au ajutat din plin, le-am simțit căldura și mi-aș dori să vină în număr la fel de mare și la următoarele meciuri”
Marko Stojadinovic
 

* A fost al zecelea meci ca antrenor principal pentru Cristian Bota, în acest al doilea mandate (nouă în Liga Națională, unul în Cupa României). Bilanțul său este de șapte victorii și trei înfrângeri. 

* Cu 17 puncte și 14 recuperări, Vladan Vukosavljevic a realizat cel de-al cincilea double-double, primul din Top 6. Pivotul sârb a depășit, la acest meci, cota 300 de puncte marcate în campionat, cu un total de 316, în 16 apariții. 

* Marko Stojadinovic a avut cea mai solidă prestație din actuala ediție a LNBM, din punctul de vedere al punctelor marcate, 17.

* Partida cu U-BT Cluj a consemnat cea mai mare audiență în acest sezon 2018/2019, la sala Constantin Jude din Timișoara, 1.200 de spectatori.  

* Trupa antrenată de Cristian Bota se află într-o serie activă de patru victorii, trei în campionat, una în Cupa României, fiind singura formație fără înfrângere din Top 6, după trei runde disputate. Cele trei succese din campionat au venit împotriva unor echipe care ne învinseseră de două ori în prima fază a sezonului, CSU Sibiu, CSM Oradea și U-BT Cluj-Napoca.

* Meciul de Cupă a României cu CSM Sighetu Marmației va avea loc miercuri, 6 februarie, de la ora 18,00, la sala Constantin Jude. Acesta contează pentru turul al treilea, manșa a doua, iar învingătoarea se va califica în sferturile de finală. Echipa noastră s-a impus în tur cu 84-57. 

* Jocul de cu Sighetu Marmației va fi o sărbătoare pentru copii. În miez de vacanță inter-semestrială, cei mai mici iubitori de baschet sunt invitați să încingă un joc cu uriașii Leilor din Banat. În pauza meciului, copiii sunt îndemnați să coboare pe parchet, să învețe tainele baschetului și să se pozeze cu patru dintre băieții noștri, Vladan Vukosavljevic, Sherwood Brown, Brandon Randolph și Dragoș Diculescu. Cu mic cu mare, TOȚI IUBIM BASCHETUL!