Echipa noastră va juca în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a depășit CSM Sighetu Marmației, în dublă manșă. Astăzi a fost 95-69 (29-18, 18-27, 24-11, 24-13), la sala Constantin Jude.

”Sighetul a dat o replică bună, precum în primul meci. Antrenorul ne-a avertizat că trebuie să menținem intensitatea jocului, căci în aceste condiții ne putem bate cu orice echipă vine pe terenul nostru. Este și contribuția colegilor mei în cele 26 de puncte marcate, mai ales că nu am făcut un joc strălucit la precedenta apariție. Evoluția de astăzi mă ajută să-mi păstrez încrederea și agresivitatea și sper să joc tot mai bine”
Brandon Randolph

 

Am asistat la cea mai bună evoluție stagională pentru Brandon Randolph, autor a 26 de puncte, 4 recuperări, 4 intercepții, în vreme ce Baciu a reușit 9 recuperări, iar Diculescu 6 pase decisive, la care a adăugat 12 puncte. Toți cei 12 jucători ai echipei noastre înscriși pe foaia de arbitraj au marcat. 

Ca în manșa întâi, desprinderea s-a produs în sfertul al treilea și tot ca la Sighet antrenorul Cristian Bota și a folosit concomitent cinci jucători români sub 20 de ani, Mocrițchi, Penciu, Ursan, Coconea, Diculescu. Dacă în manșa tur, ei au jucat împreună în ultimele trei minute, acum au bifat ultimele cinci minute ale partidei. Mocrițchi a izbutit 3 puncte și 3 pase decisive, Ursan a adunat 4 puncte și două recuperări, în vreme ce Penciu a contribuit cu două puncte și două recuperări. Coconea a încheiat cu 3 puncte. 

”N-aș spune că a fost un meci ușor. Am întâmpinat unele probleme, mai ales în sfertul al doilea când au revenit și ne-au demostrat că nu vor ceda cu ușurință. Am început bine, am fost agresivi, așa cum mi-ar plăcea să fim și în meciurile care urmează, dar a fost acea revenire a echipei adverse. Totuși, în repriza a doua, am executat bine schemele, ne-am impus jocul și am mărit diferența”, a declarat Sherwood Brown. În tur a fost 84-57 pentru băieții noștri care astfel au stabilit scorul general la 179-126. 

Următorul joc pentru alb-violeții timișoreni va fi luni, 11 februarie, de la ora 19,00, pe terenul lui BCM U FC Argeș Pitești, în etapa a IV-a din Top 6 LNBM.