Echipa noastră joacă luni, 11 februarie, în etapa a IV-a din Grupa Roșie – Top 6 Liga Națională de baschet masculin. Leii din Banat înfruntă BCMU FC Argeș Pitești, în deplasare, de la ora 19,00. 

”Dorim să ne menținem forma sportivă bună din ultima perioadă, cu toate că s-a adunat ceva oboseală. Mergem la Pitești să luptăm și să încercăm să câștigăm împotriva unei echipe foarte valoroase. Lotul este valid: avem unele mici accidentări, dar rezolvăm partea medicală până la ora meciului. Este o partidă importantă. Ne putem consolida locul al cincilea, dacă învingem. Dacă se întâmplă acest lucru ni se pot deschide ușile și pentru un loc superior”
Cristian Bota, antrenorul Baschet SCM Timișoara

 

Timișoara este singura formație cu trei victorii în primele trei etape din Top 6, succese cu care a depășit în clasament gruparea din Pitești și a urcat pe locul al cincilea. Argeșenii au o victorie, cu Clujul, și două înfrângeri, la Sibiu și la Craiova, în cele trei runde din Top 6. 

În sezonul regular, fiecare echipă s-a impus pe teren propriu: piteștenii cu 96-91, la 19 octombrie, ai noștri cu 99-83, la 17 decembrie. În clasament, oponentele de mâine, din sala Trivale, sunt despărțite de un punct: SCM Timișoara, locul V, 25 puncte, BCMU Pitești, locul VI, 24 puncte.

Doi dintre componenții lotului nostru din sezonul trecut, Mladen Jeremic și Tudor Gheorghe, joacă acum în alb-violetul de Pitești. De asemenea, Ivan Siriscevic, fost și el la Timișoara, se află în echipa argeșeană. Partida de mâine, care încheie etapa a IV-a din Top 6 poate fi urmărită în direct la Digi Sport 3.