Grupările cu cea mai bună linie de clasament în turul Top 6 se întâlnesc mâine (sâmbătă), de la ora 17,15, la sala Transilvania din Sibiu. Echipa noastră și CSU Sibiu au câte patru victorii și o înfrângere în cele cinci runde ale turului.

”Am avut o săptămână foarte intensă în pregătire. Starea de spirit este bună, ceea ce ne dă încredere pentru meciurile care vor urma, în campionat și în cupă. Mergem la Sibiu ca să arătăm că putem lupta de la egal la egal cu orice echipă din campionat, dar nu ne va fi ușor, pentru că întâlnim liderul campionatului, o formație foarte atletică și spectaculoasă, cu un public minunat ce dă o energie pozitivă jucătorilor”
Cristian Bota, antrenorul SCMT

 

Alb-violeții au cedat doar la Pitești, dar și acolo au fost aproape de victorie (85-86), în vreme ce sibienii au cedat la Timișoara (86-79). În ierarhia generală, CSU Sibiu este lider, extinzându-și avansul la două puncte, după victoria de marți, de la Cluj. Ardelenii au acum 34 de puncte. Gruparea noastră a acumulat 28 de puncte, cu care se află pe locul al cincilea. 

În sezonul regular, CSU a câștigat ambele partide, 90-78 (la 24 octombrie), la Sibiu, în etapa a IV-a, și 99-87, la 22 decembrie, la sala Constantin Jude, în runda a XI-a.

Ambele grupări se află în fața unei perioade aglomerate, de cinci jocuri în 15-16 zile, căci la mijlocul următoarelor două săptămâni se dispută cele două manșe ale sferturilor de finală din Cupa României.

Meciul de mâine, CSU Sibiu – SCM Timișoara, din etapa a VI-a a fazei Top 6, poate fi urmărită în direct pe Digi Sport 4, de la ora 17,15.