Echipa noastră înfruntă campioana României în etapa a VII-a din Top 6. Partida cu CSM Oradea va avea loc sâmbătă, 16 martie, de la ora 17.45, la sala Constantin Jude.

”Îmi doresc să rămânem neînvinși acasă în Top 6 și îmi mai doresc ca fanii să vină în număr mare, precum la meciul cu Clujul. Ei ne dau energie atunci când mai avem dificultăți în joc și îi vrem alături de noi. Dacă reușim să ne facem jocul, dacă alegem cele mai bune soluții și ne apărăm agresiv, putem bate orice echipă, aici, la Timișoara”
Marko Stojadinovic

 

Leii din Banat au câștigat toate cele trei partide jucate acasă în Top 6 – cu Sibiul, Clujul și Craiova – și vizează succesul și împotriva bihorenilor ca să rămână în cursă pentru locul al patrulea. În acest moment, Baschet SCM Timișoara se află pe locul al cincilea, cu 29 de puncte, trei mai puține decât Oradea, care ocupă poziția a treia. 

Este al doilea meci acasă, în această săptămână, după cel cu Dinamo, din Cupa României. ”Este o săptămână importantă pentru noi. trebuie să păstrăm ritmul alert și să fim concentrați”, a declarat extrema noastră Marko Stojadinovic, adăugând: ”Nu am avut foarte mult timp la dispoziție pentru a ne recupera și a pregăti meciul cu Oradea, așa cum se întâmpla când exista ciclul obișnuit de șapte zile. Beneficiem de două-trei zile, dar cunoaștem bine echipa din Oradea, împotriva căreia am jucat deja de trei ori. Au adus doi baschetbaliști noi, al căror joc îl vom studia, și cred că dacă nu facem rabat de la efort putem câștiga acest meci pe care îl jucăm acasă”.

Intrarea va fi liberă la acest meci, iar un interviu VIDEO cu căpitanul Octavian Popa Calotă, ce vorbește și el despre jocul cu orădenii, puteți vedea pe pagina Facebook Baschet SCM Timișoara