Echipa noastră a închis în minimum de meciuri seria semifinală cu Dinamo Știința București, din grupa locurilor 5-8. Leii din Banat s-au impus astăzi și în deplasare și au făcut 2-0 la partide.  

”A fost o victorie importantă pentru noi și ne bucurăm că am trecut în runda următoare. Am controlat jocul și am reușit din nou să înscriem un număr mare de puncte. Sper să ne păstrăm concentrarea și să ducem la bun sfârșit duelurile pentru locul al cincilea”
Sherwood Brown
 

Dinamo a condus o singură dată în această partidă, chiar în start – 3-0, triță Stefanovic - dar Randolph a răspuns cu o reușită similară, pentru ca apoi să se facă 9-3 pentru ai noștri prin coșurile lui Diculescu, Baciu și Brown. Gazdele au câștigat un singur sfert, al doilea, și acela la o posesie diferență.

În repriza a doua, violeții și-au extins avantajul și au închis tabela la o diferență de 15 puncte. În aceste două meciuri cu Dinamo Știința, SCMT a înscris în total 206 puncte și a folosit toți jucătorii înscriși pe foaia de arbitraj. 

Dinamo Știința București – SCM Timișoara 76-91 (20-28, 20-18, 21-24, 15-25)

Timișoara: Brown 26 puncte, 11 recuperări, 2 intercepții, Pesakovic 17 puncte, 3 recuperări, 8 pase decisive, 2 intercepții, Komatina 17 puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive, Randolph 15 puncte, 4 recuperări, Baciu 7 puncte, 9 recuperări, 2 intercepții, 3 capace, Stojadinovic 7 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, Diculescu 2 puncte, 6 recuperări, Coconea 3 recuperări, Penciu, Mocrițchi, Ursan

Dinamo: Badiu 23 puncte

Accidentat la ultimul antrenament înaintea plecării spre București, pivotul Vladan Vukosavljevic nu a făcut deplasarea.

Pentru locul al cincilea, Timișoara va înfrunta câștigătoarea disputei Pitești – Steaua, în care scorul a devenit 1-1, după ce militarii au câștigat astăzi cu 73-70, pe teren propriu. ”Decisivul” va fi sâmbătă, la Pitești.