Alb-violeții noștri au pus șortul și maioul în bagaj pentru ultima oară în acest sezon 2018/2019. Ei s-au deplasat la Pitești ca să dispute meciul secund al confruntării ”două din trei” pentru locul al cincilea.

Partida din Trivale va avea loc luni, 27 mai, de la ora 19,00 și este a șasea confruntare directă dintre gruparea noastră și BCM U FC Argeș Pitești. Jucătorii lui Cristian Bota conduc cu 3-2, fiecare echipă câștigând partidele jucate pe teren propriu.

Leii din Banat s-au impus de fiecare dată la cel puțin 14 puncte diferență, în vreme ce meciurile de la Pitești s-au încheiat cu 96-91 și 86-85. ”Vom da tot ce putem pentru a închide seria la Pitești, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla revenim acasă pentru a ne apăra avantajul terenului propriu”, a declarat cel mai important marcator al meciului prim cu argeșenii, Marko Stojadinovic, cel care a vorbit și despre lipsa lui Vladan Vukosavljevic, în continuare accidentat: ”Nu i-am simțit absența în primul meci, chiar dacă recuperările sale sunt foarte importante pentru echipă. Ați văzut și pe tabelă că s-a legat jocul, am învins la 14 puncte diferență. Din considerente tactice, eu, ca shooter, mă simt bine în relația cu pivoți precum Komatina sau Bobo Baciu”.

Prima partidă din confruntarea pentru locul al cincilea s-a încheiat cu 75-61, iar un eventual duel decisiv va avea loc joi, 31 mai, la sala Constantin Jude.