Tata „Koma”, al treilea sezon la Timişoara

Tata „Koma”, al treilea sezon la Timişoara

Sezonul 2018/2019 a readus programele de meci la partidele pe care echipa noastră le dispută la sala Constantin Jude. Pagina a patra a acestor programe este dedicată, în această perioadă, câte unuia dintre jucătorii noștri.

La cel mai recent joc, Milos Komatina a fost protagonistul portretului din pagina a IV-a.

”La numai trei ani, Aleksa iubește foarte mult baschetul. Avem un coș în miniatură, în apartamentul din Belgrad, și de fiecare dată când merg acasă trebuie să mă antrenez cu Aleksa”, spun cu un zâmbet larg Milos Komatina, adăugând: ”Când nu sunt acasă, se joacă cu surorile mai mari – Anja (8 ani) și Jana (6 ani) – și cu mama lui, Mirjana”. Milos s-a născut la Sarajevo, are cetățenia muntenegreană, dar s-a stabilit în capitala Serbiei și se bucură de familia sa ori de câte ori poate. ”Soția și copiii vin foarte des la meciurile de la Timișoara, iar când am o zi-două libere dau o fugă acasă”.

Născut la 15 septembrie 1984, Komatina a jucat la numeroase formații din spațiul ex-iugoslav – Primorje Herceg Novi, Mogren Budva, Igokea Aleksandrovac, Mladost Mrkonjić Grad, Budućnost Podgorica (2013/2014), Rabotnički Skopje, Tamiš Pancevo – la Cerno More, în Bulgaria, aflându-se acum la al treilea sezon în maioul alb-violet al Timișoarei. ”Îmi place orașul, îmi plac oamenii și am avantajul de a fi aproape de Belgrad. În timpul liber, ies la o cafea cu prietenii, mă plimb, văd filme bune, în special sârbești”, mărturiște purtătorul maioului cu numărul 9.

În urmă cu cinci ani, Koma a jucat în EuroCup, cu Budućnost Podgorica, echipă care acum evoluează în Euroligă: ”E mare bucurie în Muntenegru că Budućnost a revenit după mulți ani în Euroligă. Merită această participare, este un club foarte bine organizat, toată țara îl susține, dar competiția e foarte puternică. Mă bucur că au venit primele victorii pentru ei”.

Vă invităm la următorul meci de acasă, ce va avea loc luni, 3 decembrie, ora 18,00, la sala Constantin Jude, în compania campioanei, CSM Oradea. Și vă așteptăm cu PROGRAMUL DE MECI.

Lasă un răspuns

Close Menu