Al 38-lea şi ultimul: alături de „leii” din Banat, la ultimul meci al sezonului 2018/2019

Al 38-lea şi ultimul: alături de „leii” din Banat, la ultimul meci al sezonului 2018/2019

Echipa noastră joacă mâine (joi, 30 mai) ultima partidă oficială a acestui sezon. SCM Timișoara întâlnește BCM U FC Argeș Pitești, de la ora 19,00, la sala Constantin Jude, în meciul decisiv, al treilea al seriei pentru stabilirea formației ce va termina sezonul pe locul al cincilea, în care scorul general este 1-1. 

Este al 38-lea joc din acest sezon – al 34-lea în campionat, patru în Cupa României. Alb-violeții din Banat au până acum 18 de victorii și 19 de înfrângeri, fiind foarte aproape de calificarea în semifinale, atât în Cupa României, cât și în campionat. 

Bilanțul meciurilor cu adversarul de mâine este egal, 3-3, fiecare echipă câștigând jocurile disputate acasă, câter două în sezonul regular, Top 6 și confruntarea pentru locul al cincilea. Clasarea mai bună de la finele Top 6 – egalitate de puncte, dar coșaveraj direct mai bun – ne permite să jucăm această partidă decisive pe teren propriu. 

BCM U Pitești este al doilea cel mai des întâlnit opponent din sezonul ce stă să se încheie: alb-violeții de pe Bega au jucat de nouă ori împotriva Craiovei, vor disputa al șaptelea meci cu FC Argeș și s-au aflat de șase ori față în față cu Dinamo București. 

Leii din Banat vă invită alături de ei la această ultimă reprezentație, să ne amintim împreună și victoriile și insuccesele unui sezon cu suișuri și coborâșuri și să strigăm TI-MI-ȘOA-RA!

Lasă un răspuns

Close Menu