Echipa tehnică este completă. Se lucrează la conturarea lotului

Echipa tehnică este completă. Se lucrează la conturarea lotului

Noul nostru antrenor principal, Dragan Petricevic, va lucra cu o echipă tehnică alcătuită din „secundul” Cristian Bota, scouter-ul Nenad Markovic, preparatorul fizic Tiberiu Puta și kinetoterapeutul Andreea Goanță. Pregătirea sezonului 2019/2020 va începe la 15 august.

Contractul noului tehnician se întinde pe durata a trei ani, „cu obiectivele pe care mereu le-am avut când am lucrat împreună”, după cum spune chiar Dragan Petricevic: „Nu are niciun rost să ne impunem obiective, pentru că suntem oamenii performanței și mereu ne dorim să obținem rezultate suficient de bune. Și atunci când am câștigat cupe sau când am jucat finale, nu am avut astfel de obiective, dar am ajuns în acel punct fericit. Trebuie să fim foarte obiectivi și să înțelegem cu toții că este vorba despre sport și mereu există un învingător și un învins. Acesta nu este un clișeu, ci o realitate”.

Ilie Trițoiu spune că prima opțiune pentru prelungirea contractului este jucătorul U23 Dragoș Diculescu. Sunt doriți în continuare la echipă Cătălin Baciu, Nikola Pesakovic, Milos Komatina și Sherwood Brown. „Pe cei cinci îi vizăm în prima fază. Pe lângă ei, sunt câțiva jucători români și tineri pe care vrem să-i aducem plus străini pe care îi vom aduce pentru pozițiile vacante la acest moment, 1 și 5. De asemenea, suntem în negocieri avansate cu un baschetbalist de poziția 4”, a precizat Trițoiu.

Staff-ul tehnic și cel administrativ merg pe ideea continuității și în ceea ce îi privește pe tinerii Bogdan Penciu, Cristian Mocrițchi, Mihai Ursan și Robert Schipor.

„Din ce am discutat zilele acestea cu Dragan Petricevic, vrem să păstrăm o mare parte din lotul avut la dispoziție în sezonul trecut, jucători care noi considerăm că merită să rămână la Timișoara și ne pot ajuta la ceea ce ne-am propus în următorii ani. Asta pentru că problemele financiare – chiar dacă le vom rezolva până la data de 1 iulie – ne vor restrânge un pic bugetul și trebuie să ne gândim bine la ce jucători aducem, deoarece nu vom avea foarte mulți bani la dispoziție, cel puțin în primul an”.

Ilie Trițoiu, președintele Baschet SCM Timișoara

Lasă un răspuns

Close Menu