Căpitanul deschide lista: Nikola Pesakovic și-a prelungit contractul

Căpitanul deschide lista: Nikola Pesakovic și-a prelungit contractul

Lotul pentru sezonul 2019/2020 începe să se contureze. Prima confirmare vine de la fundașul sârb Nikola Pesakovic, care în partea finală a campionatului trecut a fost căpitan al echipei.

„Pesak” a sosit la Timișoara în vara anului trecut de la prim-divizionara sârbă Borac Cacak, dar a mai jucat și în Grecia – la Nea Kifissia, în sezonul 2014/2015 – și în Bosnia-Herțegovina – la Igokea Aleksandrovac, între 2017 și 2017, unde a făcut eventul, de două ori. În campionatul 2011/2012, a fost legitimat la Partizan, dar a suferit o accidentare ce l-a împiedicat să rămână gruparea din Belgrad.

„Timișoara este foarte aproape de Serbia. Grație acestei apropieri și a numeroșilor colegi sârbi, nici nu simt că joc în străinătate; aici sunt ca acasă”, mărturisea Nikola, în primăvară, înaintea unui meci din Top 6. Sezonul trecut el a fost cel mai bun pasator al echipei noastre, cu 117 pase decisive, în 34 de partide, adică o medie de 3.44/meci. Pesakovic a mai avut cifre de 10.29 puncte/meci și 2.0 recuperări/meci.

„Sunt foarte fericit să continuu la Timișoara și sper să avem rezultate bune, sezonul viitor. Mai bune decât rezultatele din cel încheiat. Ca întotdeauna, sunt pregătit să ofer totul pentru suporterii noștri și pentru club, ca să ne atingem obiectivele. Hai leii!”

Nikola Pesakovic

Lasă un răspuns

Close Menu