Internaţionalul de tineret Alexandru Coconea continuă la Timişoara

Internaţionalul de tineret Alexandru Coconea continuă la Timişoara

Pe Alex l-am „prins” la telefon când se afla pe aeroport și l-am rugat să ofere o declarație privitoare la prelungirea contractului.

A plecat în Portugalia, împreună cu naționala de tineret, ce va participa, cu începere de vineri, la Campionatul European – divizia B.

Originar din Constanța, Coconea a luat contactul cu Liga Națională, sezonul trecut, odată cu transferul la echipa noastră.

Baschetbalist de poziția 4, Alex s-a înscris pe lista marcatorilor în șapte dintre meciurile jucate în Liga Națională.

În Cupa României, a izbutit un season-high de 7 puncte și 5 recuperări în meciul de Cupă a României de la Sighetu Marmației. El va împlini 20 de ani într-a patra zi a lunii viitoare.

Alexandru Coconea a făcut parte din echipa 3×3 a clubului nostru, care a câștigat medaliile de bronz în Cupa României, la mijlocul lunii aprilie.

„Sunt încântat să continui alături de Timișoara. Am încredere că o să fie un sezon bun, în ciuda problemelor și că o sa reușim să ne unim forțele și să facem o treabă bună, alături de public, pentru că avem nevoie de suporteri. Jucăm într-o formulă nouă, antrenorul este nou, dar vom da ce avem mai bun și sper că vom reuși să ne clasăm cât mai bine posibil”.

Alexandru Coconea

Baftă la Euro U20 și succes în viitorul sezon la Timișoara, Alex!

Lasă un răspuns

Close Menu