Un pivot experimentat se alătură „leilor” din Banat

Un pivot experimentat se alătură „leilor” din Banat

Lotul echipei noastre s-a completat astăzi cu un pivot de 2.10 m, cu bogată experiență în Liga Națională. Este vorba despre Laci Lazar, campion național cu CSM Oradea.

Născut la 19 noimebrie 1987, Lazar s-a format ca junior la Oradea și a jucat pentru echipa bihoreană de seniori în perioada 2005-2013.

A urmat un transfer în Ungaria, la Jaszbereny, pentru ca în 2014 să revină în România, fiind legitimat de BC Mureș.

În trei ani la Târgu Mureș, Lazar a fost de două ori vicecampion național și a jucat două finale de Cupă a României, cea din 2015 pierdută în fața echipei noastre.

În vara anului 2017 a trecut la formația BCM U FC Argeș Pitești, însă la mijlocul sezonului 2017/2018 a revenit la Oradea, cu care este campion national în 2018 și 2019.

„Obiectivul meu este să-mi ajut echipa cât mai mult cu putință, să fiu de folos și să obținem cât mai multe victorii. Suntem trei pivoți de talie mare în lot, dar concurența face bine echipei. Te împinge să dai cât mai mult la fiecare antrenament, la fiecare meci”.

Laszlo Lazar

Laci intră astăzi în programul echipei și poate fi văzut la treabă cu ocazia antrenamentului deschis de la ora 19,30.

„Am făcut în vara asta pregătire individuală, dar încă nu sunt la nivelul colegilor care au fost în cantonament. Eu consider că până începe campionatul pot ajunge la ritmul optim de joc”.

Laszlo Lazar

Lasă un răspuns

Close Menu