Revenim de la -12 şi câştigăm

Revenim de la -12 şi câştigăm

Echipa noastră a jucat al patrulea meci de verificare, în Ungaria, cu prim-divizionara Szedeak Szeged. Leii s-au impus la o posesie diferență, după ce au câștigat trei din cele patru sferturi.

A fost al treilea succes din „amicale”, venit după un meci cu suișuri și coborâșuri. Cel mai greu moment s-a consemnat la mijlocul sfertului al treilea, când maghiarii conduceau cu 50-38. A urmat un parțial de 25-7 pentru echipa noastră, care se afla în avantaj la mijlocul sfertului ultim, 63-57, avantaj pe care nu l-a mai cedat și l-a transformat în victorie. 

Formația din Szeged este pregătită de doi ani de sârbul Andjelko Mandic, fost jucător și fost antrenor în Liga Națională masculină din România.

Szedeak Szeged – SCM Timișoara 69-71 (17-19, 20-15, 17-19, 15-18)

Franklin 23 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, Komatina 16 puncte, 4 recuperări, Gorgemans 9 puncte, 3 recuperări, Pesakovic 9 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, Brown 9 puncte, 4 recuperări, Mirkovic 3 puncte, 4 recuperări, Lazar 2 puncte, Abu Teir 2 pase decisive, Popa, Coconea, Dragoste

„A fost un bun meci de pregătire, unul foarte fizic. Am rezistat jocului agresiv al gazdelor și am reușit să revenim de la -12. Remarc atitudinea pozitivă a jucătorilor și dorința lor de victorie”

Tiberiu Ondreikovics, director sportiv Baschet SCM Timișoara

Vineri și sâmbătă, vă invităm la „Cupa Timișoara”. În prima zi se înfruntă CSU Sibiu și Steaua, de la ora 18,00, și apoi echipa noastră își va măsura forțele cu CSM Focșani. A doua zi au loc finala mică (17,00) și finala mare (19,30). 

Informații privitoare la prețurile biletelor pentru „Cupa Timișoara” găsiți pe pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Close Menu