„Miza primului meci acasă ne-a depăşit. Partida s-a pierdut până la pauză”

„Miza primului meci acasă ne-a depăşit. Partida s-a pierdut până la pauză”

Echipa noastră începe sezonul 2019/2020 al Ligii Naționale cu două meciuri pe teren propriu. Primul s-a jucat aseară și a însemnat o înfrângere cu formația din Pitești.

Băieții noștri au condus o singură dată – 2-0, după liberele înscrise de Amaury Gorgemans – dar vizitatorii s-au detașat la 13-4 încă de la mijlocul primului sfert. Sfertul secund a fost și mai modest cu doar șase puncte înscrise de gazdele de la sala C. Jude, astfel că tabela arăta 24-49, la pauza mare.

Revenirea din repriza a doua a fost tardivă, căci argeșenii își asiguraseră un avantaj de 31 de puncte (55-24), imediat după întoarcerea de la vestiare. Alb-violeții noștri au câștigat sferturile al treilea și al patrulea, dar asta nu a făcut decât să limiteze diferența finală, într-un meci în care primii doi marcatori ai formației bănățene au fost jucători nou-veniți. 

Mai mult, într-un meci în care foarte puține lucruri le-au ieșit violeților de pe Bega, FC Argeș Pitești a înscris pe sirena de final în fiecare din primele trei sferturi.

Baschet SCM Timișoara – BCMU FC Argeș Pitești 71-84 (18-27, 6-22, 19-15, 28-20)

Timișoara: Mirkovic 18 puncte, 3 recuperări, Franklin 14 puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive, două intercepții, Brown 12 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive, Gorgemans 9 puncte, 9 recuperări, Lazar 6 puncte, 3 recuperări, Komatina 6 puncte, 3 recuperări, Coconea 2 puncte, Dragoste 2 puncte, 3 recuperări, Pesakovic 2 puncte, 4 pase decisive, Abu Teir (numele îngroșate – jucătorii din cinciul de start)

Pitești: Searcy 25 puncte, 10 recuperări

Recuperări: 36-45. Pase decisive: 14-12. Punctele băncii: 30-8

În runda a doua, jucăm tot acasă, luni, 21 octombrie, de la 18.30, cu SCM U Craiova. 

„Un meci foarte slab din partea noastră. Încă de la început a fost clar că miza primului meci acasă nu am putut-o duce. Am luat numai decizii greșite, neinspirate, în întreaga primă reprize. După aceea, să alergi la diferență de douăzeci și ceva de puncte și să nu reușești să o diminuezi imediat te costă. Am reușit la un moment dat să găsim modalitatea de joc, dar a fost prea târziu. Meciul s-a pierdut definitiv până la pauză”

Antrenorul Baschet SCM Timișoara, Dragan Petricevic

Foto: Adam Mirkovic a fost coșgeterul echipei, la primul meci oficial pentru violeții din Timișoara

Lasă un răspuns

Close Menu