Radu Ţoancă va oferi aruncarea simbolică la meciul cu SCMU Craiova

Radu Ţoancă va oferi aruncarea simbolică la meciul cu SCMU Craiova

Primul director al SCM Timişoara va oferi aruncarea simbolică la meciul cu SCMU Craiova, programat luni, cu începere de la ora 18,30, la sala „Constantin Jude”.

La câteva zile de la momentul în care şi-a încheiat misiunea la clubul nostru, pe care l-a condus încă de la înfiinţare, Radu Ţoancă a acceptat propunerea venită din partea preşedintelui Ilie Triţoiu de a deschide jocul cu formaţia olteană.

„Propunerea de a oferi aruncarea onorifică la meciul cu echipa din Craiova, venită din partea prietenului meu Ilie Triţoiu, m-a făcut să zâmbesc, dar m-a şi onorat. Ilie m-a tachinat timp de patru ani că sunt mai apropiat de celelalte discipline sportive din cadrul SCM-ului, iar acum, ca o ironie a sorţii, cu ghilimele de rigoare, voi da aruncarea onorifică la doar câteva zile după ce am părăsit postura de prim director al SCM Timişoara. Îmi doresc să fie de bun augur pentru băieţi şi mai sper că, deşi am început cu stângul noul sezon, revenirea pe bancă a lui Dragan Petricevici, depăşirea în această vară a marilor problemelor administrative cauzate de datoriile istorice, precum şi lotul de jucători, care a obţinut rezultate bune în perioada de pregătire, vor duce la o nouă figură frumoasă în Liga Naţională de baschet masculin. Şi, de ce nu, poate chiar la o clasare în Final Four-ul Cupei României sau am putea să ne gândim la aducerea unui nou trofeu pentru Timişoara cu echipa de baschet”.

Radu Ţoancă

Lasă un răspuns

Close Menu