„Leii” U18, înfrângere după o victorie clară

„Leii” U18, înfrângere după o victorie clară

După victoria clară de ieri cu ACS Wild Cats Baia Mare, scor 99-53, pentru echipa sub 18 ani a clubului nostru a urmat o înfrângere, astăzi, la sala „Constantin Jude”, în cadrul celui de-al doilea turneu al Campionatului Naţional de baschet masculin rezervat categoriei de vârstă menţionate.

LPS Bihorul CSM Oradea s-a impus cu scorul de 88-57, într-o partidă încheiată în urmă cu câteva minute în care marcatorii formaţiei alb-violete au fost Cordea (24p), Schipor (16p), Penciu (14p), Sora (2p) şi Ardelean (1).

La pauză, echipa antrenată de Petru Czmor a fost condusă cu 40-23.

Pe lângă jucătorii amintiţi, din lot au mai făcut parte Damian, Iliescu, Antal, Zaharia, Chihaia, Giurcovici şi Pîrlogea.

De la LPS Bihorul CSM Oradea s-a evidenţiat Vescan, autor a 23 de puncte.

Cu începere de la ora 16,15, echipa noastră sub 18 ani îşi va măsura forţele cu formaţia similară a clubului U-BT Cluj-Napoca, tot la sala „Constantin Jude”.

Alte rezultate înregistrate la turneul de la Timişoara: LPS Bihorul CSM Oradea – U-BT Cluj-Napoca 52-67 (ieri), U-BT Cluj-Napoca – ACS Wild Cats Baia Mare 100-70 (astăzi).

În afara partidei pe care o mai are de disputat formaţia pregătită de Petru Czmor, astăzi mai este programat duelul ACS Wild Cats Baia Mare – LPS Bihorul CSM Oradea (ora 14,30).

Lasă un răspuns

Close Menu