Căpitanul avertizează: „Ne aşteaptă un meci foarte dificil cu Dinamo”

Căpitanul avertizează: „Ne aşteaptă un meci foarte dificil cu Dinamo”

Pesakovic

Căpitanul baschetbaliștilor noștri, Nikola Pesakovic, este conştient, la rândul său, că partida cu Dinamo Ştiinţa Bucureşti nu este una cu o favorită certă. Jucătorul sârb spune că adversara de luni (ora 18.00, sala „Constantin Jude”, Digi Sport 4) poate pune probleme, având în lot baschetbalişti capabili să facă diferenţa pe parchet.

Un succes în meciul de mâine ar face ca alb-violeții să lege trei victorii consecutive. Anterior, ei au învins SCMU Craiova (84-83) și s-au impus pe terenul formației Steaua București (83-81).

„Ne aşteaptă un meci foarte dificil cu Dinamo. Vom întâlni o echipă bună, care, este adevărat, a obţinut rezultate negative până acum, dar trebuie să ţinem cont de faptul că are în componenţă jucători buni la nivel individual şi români tineri de calitate. Suntem în formă bună, am câştigat în deplasare cu Steaua, iar acum vrem să ne impunem din nou pentru un start şi mai bun de sezon. Totul este bine când învingi, atmosfera este bună la nivelul lotului de jucători. În ceea ce mă priveşte, mă simt bine, sunt sănătos. Primul meci nu a fost unul reuşit, îl putem considera ca fiind momentul care ne-a trezit la realitate. După înfrângerea cu echipa din Piteşti am avut discuţii cu antrenorul, iar rezultatele s-au văzut în următoarea partidă, cea de pe teren propriu cu Craiova. Este încă devreme, suntem la începutul sezonului, dar întotdeauna este bine când câştigi. Ne antrenăm bine în fiecare zi, suntem pregătiţi pentru orice adversar”

Nikola Pesakovic

După trei etape, căpitanul Nikola Pesakovic are medii statistice de 9 puncte, 6 pase decisive şi 3 recuperări în 26 minute și 58 de secunde petrecute pe teren.

Lasă un răspuns

Close Menu