CONCURS | Oferim cinci bilete la meciul de baschet România – Danemarca

CONCURS | Oferim cinci bilete la meciul de baschet România – Danemarca

Echipa națională de baschet feminin se află la Timișoara pentru primul meci din cadrul preliminariile FIBA Women’s EuroBasket 2021.

Jocul România – Danemarca va avea loc joi, 14 noiembrie, de la ora 18:00, la sala „Constantin Jude”.

Clubul nostru și naționala tricoloră vă oferă cinci bilete la acest meci. Dați LIKE afișului de meci (la acest LINK) și paginii Baschet SCM Timișoara și distribuiți poza.

Cinci dintre cei care vor face aceste lucruri intră prin tragere la sorți în posesia unui bilet la partida România – Danemarca

Succes, NE VEDEM LA SALĂ! Dacă nu sunteți printre câștigători și doriți să veniți la meci, găsiți tichete pe site-ul bilete.ro. Numele celor ce vor intra în posesia biletelor vor fi anunțate miercuri, în preziua meciului.

Potrivit celui mai recent clasament FIBA, România se află pe locul 48 în lume, în vreme ce Danemarca ocupă locul 46. Celelalte două formații din grupă se află pe următoarele poziții: Italia – 14, Cehia – 17.

Timișoreanca Miruna Crâsnic a fost numită antrenor secund la naționala de senioare și își va face debutul, cu ocazia meciului de joi.

Din lot fac parte alte două timișorence – Annemarie Godri-Părău (acum la Sepsi Sfântu Gheorghe) și Adina Stoiedin (CSM Satu Mare) – dar și Romina Filip, fostă jucătoare a clubului nostru, legitimată actualmente la Olimpia CSU Brașov.

Lasă un răspuns

Close Menu