Faţă în faţă cu campioana

Faţă în faţă cu campioana

Baschetbaliștii noștri întâlnesc CSM Oradea, în etapa a VI-a a Ligii Naționale, grupa valorică A. Partida va avea loc sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 18.45, la sala Constantin Jude din Timișoara.

„Leii” din Banat vizează cea de-a treia victorie în acest sezon, în fața campioanei naționale, echipă aflată în formă foarte bună, chiar dacă este implicată și în cupele europene, jucând două meciuri în fiecare săptămână.

„Suntem pregătiţi pentru aceste dueluri. La Cluj am ţinut aproape de adversari cam pe toată durata meciului, însă pe final nu am fost la fel de concentraţi cum ne-am fi dorit să fim. În partida cu Oradea, adversara noastră porneşte ca favorită, dar vom lupta pentru victorie. Fie ca echipa mai bună să câştige! Sperăm să fim victorioşi, vrem să ne impunem în faţa propriilor suporteri, pentru că am pierdut două partide pe teren propriu. Nu ne bazăm pe faptul că orădenii sunt obosiţi, ei au arătat că pot face faţă şi în campionatul intern, şi în Europa, unde au acumulat patru victorii consecutive şi sunt deja calificaţi în runda următoare. Vom intra pe teren foarte motivaţi, vom da totul pentru a câştiga! În ceea ce mă priveşte, mă simt foarte bine la Timişoara. Domnul antrenor Dragan Petricevic ne ţine concentraţi pentru fiecare meci, iar conexiunile de joc funcţionează tot mai bine. Mă bucură să văd că la antrenamente ne înţelegem tot mai bine pe parchet. Eu cred că va fi un sezon foarte bun pentru echipa noastră, deşi se anunţă a fi un campionat extrem de puternic. Victoriile obţinute pe teren propriu ar trebui să conteze enorm. Urmează deplasări lungi pentru noi, dar vom lua fiecare meci în parte. Fie că jucăm acasă sau în deplasare trebuie să ne facem datoria cât mai bine şi să câştigăm”

Mirel Dragoste

CSM Oradea ocupă locul al doilea, cu un bilanț de trei victorii și două înfrângeri (8 puncte), în vreme ce băieții noștri se află pe poziția a VI-a, cu două succese și trei meciuri pierdute (7 puncte). Despre partida de sâmbătă a vorbit și un alt nou-venit, Adam Mirkovic, care miercuri a împlinit 28 de ani.

„Ne-am antrenat bine în această săptămână, vrem să dăm totul, să reuşim un joc bun împotriva campioanei. În mod normal, echipa din Oradea ar trebui să fie obosită, însă nu ne putem baza pe acest lucru, pentru că are în componenţă jucători foarte buni pe fiecare poziţie. Are şapte străini la rotaţie, vom avea de luptat contra lor, va fi dificil să învingem. Mă simt bine la Timişoara, sunt aici de trei luni şi totul este în regulă. Mă înţeleg bine cu antrenorul şi cu colegii mei, este o organizare bună”.

Adam Mirkovic

Lasă un răspuns

Close Menu