Juniorii U16, două meciuri în capitală

Juniorii U16, două meciuri în capitală

Două partide va disputa echipa noastră sub 16 ani la primul turneu din cadrul fazei secunde a campionatului rezervat categoriei de vârstă menţionate.

Repartizaţi în grupa K-B, singura de trei formaţii din totalul de 11, elevii lui Radenko Toroman vor evolua sâmbătă la Bucureşti împotriva a două localnice.

În primul meci, Baschet SCM Timişoara va da piept, cu începere de la ora 10, cu Magic Champions.

Iar de la ora 15, alb-violeţii U16 îşi vor măsura forţele cu Agronomia Bucureşti.

Ultima confruntare a turneului va fi între cele două echipe din capitală (ora 19,30).

Toate cele trei partide se vor desfăşura în sala „Agronomia”.

„Pentru început vreau să-i felicit pe băieţii sub 18 ani de la academia noastră, ei au evoluat în grupa valorică A şi au obţinut rezultate frumoase. Apoi, îi doresc lui David Ursache, jucătorul nostru care s-a accidentat grav luni, să revină cât mai rapid pe teren. I s-a dislocat genunchiul, a suferit o accidentare urâtă. Urmează faza secundă a campionatului. În prima parte a sezonului am jucat meciuri foarte bune. Primul turneu nu a fost la nivelul dorit, însă la cel de-al doilea a fost bine. În ultimele săptămâni ne-am antrenat foarte tare, aşteptările mele au fost mai mari, însă au apărut multe probleme. Am patru jucători răciţi, iar altul are probleme personale. Lor li se adaugă David Ursache, care este accidentat. Sper însă ca şi în aceste condiţii să obţinem rezultate bune la turneul de la Bucureşti. În ultimii cinci-şase ani, Agronomia a avut un proiect foarte bun în ceea ce priveşte dezvoltarea juniorilor. A obţinut rezultate foarte bune, a fost campioană la U18 şi la U16, a participat la turnee finale la fiecare categorie de vârstă, este o echipă bună. Despre Magic Champions nu ştiu nimic, dar cred că vom obţine rezultate bune în capitală. Mai departe va merge doar prima clasată, iar noi aspirăm să ajungem acolo. Ne interesează în primul rând să ridicăm nivelul valoric al jucătorilor noştri, este important ca ei să progreseze. Vrem să câştigăm fiecare meci, însă nu este nici un dezastru dacă nu vom reuşi acest lucru”.

Radenko Toroman – antrenorul echipei U16

Lasă un răspuns

Close Menu